diumenge, 20 de novembre del 2016

Pujada a l'Empenyador (XXV Aniversari)

Distància: 16,20 km Wikiloc
Desnivell acumulat: 681 m Wikiloc

Cota mínima: 742m
Cota màxima: 1261m
Dificultat: Moderada

Participants: 36 membres del CCM
Duració: 4:44 h


Diumenge, 20 de novembre, en un matí preciós, com és habitual, eixim del mercat i ens dirigim en cotxe fins la Foia Catalina. Cal dir que hui celebràvem el 25 aniversari de l'última refundació del CCM (Centre castellut de Muntanyisme) i  hem fet una ruta tranquil·la per la zona de Castalla.
Des de la Foia Catalina hem fet l'ascens  al cim de l'Empenyador.  Passem primer  pel pi de Litero i per la senda ens incorporem al  PR-CV 141 per seguir el seu recorregut, que una vegada sobrepasada la caseta de l'Angel ens desvia per l'esquerra per iniciar l'ascens al cim. Durant l'ascens si mirem a l'esquerra tenim unes vistes impressionants de la Foia de Castalla, si mirem a la dreta veiem terres de Petrer amb l'impressionant Cid.
En el cim, fem la paradeta per esmorzar i reposar forces. Des d'alli sobre el Portell de Catí tenim unes precioses vistes; també es veu el dipòsit d'aigua i la pista forestal que puja el vessant de davant.
Iniciem la tornada baixant al Portell segint el PR-CV 28 i després el PR-CV 85 per acabar esta circular de nou a la Foia Catalina, on ens hem donat un petit homenatge amb unes cerveses, una mica de picar i molt bona companyia.
Després s'han repartit samarretes commemoratives de l'aniversari. 






Powered by Wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada